Hund & kattsängar

Nu finns möjlighet att få en hund eller kattsäng i vilka mått, material och former som helst. Hundsängen på bilden har en botten i polyeter som är 10 cm tjock. Sidorna är 7 cm tjocka och sängen är klädd med en mocka velour från Nevotex på 40.000 martindale. Den är tillskuren för att passa under trappan i bakgrunden. Klädseln är tvättbar i maskin, sitter monterat med kardborrband och lossas därför jätteenkelt. Vi uppskattar livslängden på sängen till minst tio år.

 

I sängen på bilden sover en boxer som tycker om att ”gräva” en grop när hon ska sova. Det har hon gjort i snart tre år. Före henne var det en annan boxer som försökte göra samma grop i fyra år. Därför lämnar vi tre års nötningsgaranti om man väljer materialet på bilden, (bitskador undantaget). På sömmar lämnar vi fem års garanti och på stommen (polyeter) tio år. Skulle olyckan vara framme och sängen blir sönderbiten lagar vi den till ett bra pris.

 

Prisexempel för sängen på bilden är 2800:-. Eftersom materialet pga den höga kvaliten står för en stor del av priset så blir en mindre säng snabbt billigare. En säng till en katt eller en mindre hund hamnar på 600:- och uppåt beroende på materialval.

Vi vill understryka att vi inte konkurrerar med andra massproducerade fabrikat. Här kan du få en unik måttanpassad säng som håller många år.